| GROWER | Дата: Суббота, 17.05.2008, 22:15 | Сообщение # 1 |
"Призван чтобы помогать"
Статус: В ауте
| 05 травня 2008, 11:41 - Черговий марш за легалізацію легких наркотиків, так званий «конопельний марш» або «Марш Свободи», пройшов у Києві на Михайлівській площі третього травня. У марші взяли участь близько 150 активістів. Як і на минулих аналогічних заходах супротивників маршу виявилося більше - близько 200 активістів націоналістичного руху «Свобода» перешкоджали руху маршу. Не обійшлося без рукоприкладства - міліція зафіксувала бійки між протиборствуючими сторонами, незважаючи на те, що групи розділив загін бійців «Беркут». «Марш Свободи» за зміни в державній політиці щодо алкоголю, тютюну й легких наркотиків був проведений з ініціативи об'єднання цивільних ініціатив «Об'єктивна реальність».

Ну и че что безграмотный, зато я Админ
|
| [ UA ] |
| |
| Artxxxxxxxxxx | Дата: Воскресенье, 18.05.2008, 00:07 | Сообщение # 2 |
«Заслуженный агроном»
| Памоему, у "Свабодавцев", драки с учасниками мирнах митингов - это единственный способ засветится. Еслиб не эти митинги, то их ваще бы видно не было. Лично я за свободную Украину(во всём), но, помоему, они для самой свободы ничего сбсна не делают, а от драк толку мало. Злые они какито.
...Но при любом госстрое я партизан! При любом режиме я анархист!...
|
| [ UA ] |
| |
| JaMan | Дата: Понедельник, 22.06.2009, 20:52 | Сообщение # 3 |
Опытный
| Интересно, как себе видят понятие "свобода" активисти националистического движения "свобода"? Наверное у них это асоциируется с чем-то другим... интересно с чем?
если бы у бабушки были яйца - она была бы дедушкой...
|
| [ UA ] |
| |